Blog

(Slovenčina) Agorà Life to City

28. May 2021

Sorry, this entry is only available in Slovak.

Dizajn Jean-Michel Wilmotte

„Keď pracujete s iGuzzini, viete, že každý model musí mať viac ako jednu funkciu. Agora je preto riešením, ktoré je ideálne pre cesty, chodcov a verejné priestranstvá.

Dnes je možné vďaka LED osvetleniu vytvárať kompaktnejšie svietidlá, pretože existuje priame spojenie medzi užitočnosťou a formou. “

Jean-Michel Wilmotte
Willmotte & Associés

 

Od námestia po akékoľvek iné mestské miesto, Agorà prináša život mestám tým, že ponúka ľuďom to správne svetlo, aby sa mohli stretnúť a cítiť sa bezpečne.

Okruhlosť, kompaktný dizajn a pozornosť venovaná detailom odhaľujú zásadný elegantný štýl. Architekt J. M. Wilmotte starostlivo vypracoval každý estetický a funkčný detail, ako aj použitie svietidla v mnohých mestských aplikáciách.

 

Tenký a kompaktný.

Agora má ultrakompaktný dizajn, ktorý kombinuje pevné a prázdne priestory, aby sa dosiahla čistá funkčnosť. Uvedené na trh boli dve nové verzie, Agorà Slim s oddeleným napájaním a Agorà Compact s integrovaným napájaním.

Široký výber optík a výkonov 

Architektúru často tvoria modulárne priestory s variabilnými geometrickými formami a individuálnymi potrebami. Svetlo sa prispôsobí akejkoľvek výške a vzdialenosti, aby osvetľovalo detaily bez akýchkoľvek obmedzení.

Život do mesta

Jedinečné riešenie s viacerými kombináciami svietidiel a výkonov: systém osvetlenia, ktorý ponúka flexibilný rozsah optík a teploty farieb s nízkym vizuálnym a environmentálnym dopadom. Technológia Opti Beam Triple
Vyvinuli sme a patentovali sme si trojitú optickú technológiu Opti Beam, ktorá je vybavená šošovkou, refraktorom a reflektorom na optimalizáciu kvality emisií a účinnosti osvetlenia pomocou viacčipových LED diód a CoB. Optika navrhnutá a vyrobená v Recanati (Taliansko).

Perfektný efekt

Výnimočná rovnomernosť svetla bez efektov dvojitého prstenca alebo chromatických aberácií vďaka minimálnemu chybovému uhlu. Lúč je ostrý a orezaný s dokonalým vizuálnym komfortom.

MultiAgorà

Viaceré kompaktné kombinácie Agora s rôznymi typmi inštalácie priamo na sĺpoch, ako zvislo tak aj vodorovne ponúkajú optickú flexibilitu a formálnu čistotu. Môžu byť tiež nainštalované kamery a reproduktory. Svietidlá MultiAgorà umiestnené na stožiaroch inštalované na jednoduchých alebo dvojitých prírubách sú ideálne na osvetlenie zvislých aj vodorovných plôch. Jednostranné alebo dvojstranné vodorovné konzoly pre jedno až štyri svietidlá MultiAgorà  sú ideálne na osvetlenie zvislých plôch zhora alebo zdola. Na rameno môžu byť tiež nainštalované kamery, reproduktory a senzory tretích strán.

SMART ovládanie svetla

Agoru je možné prevádzkovať pomocou protokolu Dali a integrovať ju do systému vzdialenej správy. Vďaka rozhraniu BLE-DALI možno zariadenie Bluetooth použiť aj na uľahčenie programovacích operácií a správu svetelných scén.

 

Viac informácií o produktoch iGuzzini Agora