Blog

iguzzini laser pendant svietidla BELLATRIX

(Slovenčina) Závesné svietidlo Laser

3. March 2020

Sorry, this entry is only available in Slovak.

Veľmi obľúbenou kolekciou spoločnosti iGuzzini sú svietidlá Laser/Laser Blade. Ich široká škála rozmerov, optík, farebných kombinácii, či príslušenstva z nich robí flexibilne využiteľné v akomkoľvek priestore. Doteraz sme mali v ponuke zapustené, či prisadené verzie, ktoré pred časom doplnil závesný Laser Blade hranatého tvaru. Dnes Vám chceme predstaviť jeho zaoblený variant, Laser Pendant.

iguzzini laser pendant svietidla BELLATRIX

Závesné svietidlo Laser má konštrukciu vyrobenú z lakovaného hliníka, vo farebných prevedeniach: biela, čierna, čierna/biela, biela/zlatá.

iguzzini laser pendant svietidla BELLATRIX
Jej priemer je 59/75cm s výškou 250/275cm a nastaviteľnou dĺžkou kábla. LED svetelný zdroj najvyššej kvality je samozrejmosťou, s výkonom 11-14W, so svetelným tokom 950-1650lm. Okrem výberu medzi 2700K/3000K, je možnosť objednať prevedenie warm dimming, pri ktorom sa spektrum farby svetla mení od 2700K-1800K.

iguzzini laser pendant svietidla BELLATRIX

Novinkou pri interiérovom osvetlení Laser je ovládanie pomocou Bluetooth predradníka, integrovaného vo vnútri svietidla. Po inštalácii aplikácie iGuzzini do vášho smartphonu, je veľmi jednoduché bezdrôtovo ovládať stmievanie, z akéhokoľvek miesta, na ktoré má Bluetooth dosah. Svietidlo Laser je možné objednať aj vo verzii DALI, či ON/OFF.

Dizajn tohto produktu dotvára číry akrylový prstenec, ktorý sa v prípade záujmu inštaluje na koniec svietidla. Všetky typy disponujú optikou Super Comfort a podaním farieb CRI 90, čo je pre ľudské oči úplne ideálne.

Zaujala vás kolekcia nového osvetlenia Laser, iGuzzini? Už onedlho si ich môžete pozrieť naživo v našich showroomoch! Určite Vás budeme včas informovať.