Blog

studio italia design nove svietidla BELLATRIX

(Slovenčina) Univerzálne využitie noviniek

14. February 2019

Sorry, this entry is only available in Slovak.

Predstavujeme dve novinky návrhárov z talianskej dielne Studio Italia Design. Vysoko všestranné svietidlá Mini Nautilus navrhnuté do interiéru a svietidlá Puzzle dodávajúce eleganciu exteriéru. Svietidlá sú kombináciou ručne fúkaného skla, mosadze, hliníka a ocele rôznych tvarov a povrchových úprav.

Mini Nautilus

Nástenné svietidlo Mini Nautilus navrhnuté spoločnosťou Studio Italia Design ponúka kvalitné osvetlenie nie len do spálne alebo chodby. Jeho okrúhly tvar poskytuje možnosť natočiť/nastaviť si svietidlo do požadovanej polohy. Svietidlo je malým, funkčným a sofistikovaným doplnkom nie len do domácnosti.

studio italia design mini nautilus svietidla BELLATRIX

studio italia design mini nautilus svietidla BELLATRIX

studio italia design mini nautilus svietidla BELLATRIX

Svietidlo Mini Nautilus si môžete objednať v matnej bielej alebo matnej čiernej farbe. Dodáva sa s dvomi 6W LED svetelnými zdrojmi. Farba svetla je 2700K alebo 3000K, ktorá spadá do spektra teplej žltej farby osvetlenia, ideálnej do interiéru, pretože najlepšie vytvára atmosféru domova.

Puzzle

Svietidlá, ktoré miznú v stropoch a stenách, nechávajúce priestor na vyhranie sa s ich skladaním. Také sú exteriérové svietidlá dizajnu Puzzle. Ponúkajú tvar jedného štvorca alebo jedného kruhu, dvojitého štvorca, dvojitého kruhu alebo dvojitého obdĺžnika či kombináciu štvorcového a obdĺžnikového tvaru svietidla. Svojím tvarom vytvárajú podmienky pre hru svetla a magické osvetlenie exteriéru.

studio italia design puzzle svietidla BELLATRIX

studio italia design puzzle svietidla BELLATRIX

Svietidlo Puzzle je vyrobené z kovu v matnej bielej farbe. Dodáva sa so 17W LED svetelným zdrojom. Svojimi rozmermi a tvarmi oživia steny vašej modernej domácnosti či kancelárie.