Blog

kaviaren kawitchi svietidla BELLATRIX

(Slovenčina) Kaviareň v modernom štýle

14. January 2019

Sorry, this entry is only available in Slovak.

Zakladatelia kaviarne KAWITCHI chceli priniesť do Bratislavy zážitok z pravej talianskej kávy. Podávaná káva je unikátna spôsobom jej praženia. Taliansky pražiar Gianni Frasi praží zrnká vlastnoručne na otvorenom ohni za pomoci jedného z najstarších strojov. Jeho káva získala v reštauráciách po celom svete ocenenie v podobe viac ako 100 Michelinských hviezd.

Príjemnú atmosféru sme dotvorili závesnými LED líniami RIDE 2 s teplou farbou vyžarovaného svetla, 3000K. Vďaka DALI predradníkom je veľmi jednoduché prispôsobiť intenzitu osvetlenia. Pre upútanie vašej pozornosti na exkluzívne kávovary boli použité reflektory DASH. Všetky tieto svietidlá sú výrobkom rakúskej firmy Moltoluce. Čerešničkou na torte je svietiace logo KAWITCHI vytvorené studenou katódou v spektre 4000K.

Príďte si aj vy vychutnať kávu a teplé croisanty v moderne zariadených priestoroch podchodu Trnavského mýta v Bratislave.

Hľadáte atraktívne a funkčné osvetlenie, či svietiaci nápis-logo, do vášho podniku aj vy? Radi vám pripravíme kompletne spracovaný projekt, v prípade záujmu aj s montážou svietidiel.